Restaurant

Het SensUnik verhaal

Restaurant SensUnik, waar alles in dienst staat  van de thuissfeer en de gezelligheid, waar topmerken als Staub actief meewerken aan een lekkere, authentieke keuken, waar gezinnen met kinderen een meer dan gewone aandacht krijgen en waar ook zakenmensen zich helemaal thuisvoelen.

SensUnik. Een restaurant dat al 25 jaar meegroeit met zijn tijd.

Een kwart eeuw geleden hoorde Antwerpen voor het eerst van SensUnik. Een naam die al snel na de opening van het gezellige studenten- en buurtrestaurant ook in andere delen van de stad populair werd. Want initiatiefnemer en culinaire duizendpoot, Yannick, zette met SensUnik niet alleen een zeer fijn restaurant, maar vooral een uniek concept op de wereld.

Een restaurant voor alle generaties.

SensUnik is het vooralsnog unieke voorbeeld van een generatierestaurant dat met de zaakvoerder en de klanten is meegeëvolueerd naar een adres waar het jonge volk, zakenmensen en gezinnen met kinderen zich thuisvoelen.

Een restaurant met een heel aparte, eigen uitstraling, nog steeds geliefd bij de klanten van het eerste uur en inmiddels ook bij hùn kinderen. Mensen die houden van een no nonsense keuken, huiselijke gezelligheid en de-nieuwe-sfeer-van-vroeger. Echte ‘SensUnikers’ dus, tot wie inmiddels ook Prins Filip, prinses Mathilde en hun kinderen en vrienden behoren ...

Wat maakt SensUnik zo … uniek?

Een restaurant dat zich voortdurend vernieuwt, heruitvindt, aanpast aan de tijdsgeest en aan de lifestyle van de gasten. Dat is wat SensUnik nu al 25 jaar zo uniek maakt. De hartelijke keuken voor elke dag, gekenmerkt door eerlijke kwaliteitsproducten, geserveerd in een warme huiskamersfeer, is en blijft de mission statement van SensUnik. Maar voor gezinnen met kinderen is ook die andere eigenschap van SensUnik heel belangrijk: de speciale aandacht voor de kids! SensUnik stelt een aparte speel- en eetruimte ter beschikking waar de kinderen zich volop kunnen uitleven, weliswaar onder het toezicht van animatrices.

Rustig tafelen terwijl de kinderen veilig spelen en eten ‘op hun eigen niveau’ is een troef die SensUnik al vele jaren met succes uitspeelt. Op weekdagen is het restaurant dan weer een drukbezochte place to be voor zakenmensen die een snelle lunch en een goed gesprek waarderen.